11 d'agost de 2002
 
El VIII Mercat Medieval de Guimerà desafia el mal temps i reuneix 25.000 persones


Ni el fred ni el vent han restat públic aquest cap de setmana al VIII Mercat Medieval de Guimerà. L'Ajuntament ha informat que seguremant s'han superat els 25.000 visitants en dos dies. Una edició que ha estat marcada per l'augment en un 20% del nombre de parades i per l'espectacularitat de l'obra "La història de Guimerà a través del temps", que han representat més de 100 veïns del poble.
El llegat monumental de Guimerà, com ara la Torre de Guaita, és sens dubte l'atractiu més gran del que disposa aquest mercat. Un conjunt arquitectònic declarat Bé Cultural d'Interès Nacional que el visitant ha pogut recórrer al llarg d'aquest dies amb les visites guiades. En canvi, 2.000 usuaris han preferit conèixer aquesta vila de la Vall del Riu Corb a través de la pàgina web Guimerá.info, una de les novetats d'aquesta edició.
L'Ajuntament d'aquest municipi iniciarà l'any vinent les obres de restauració del carrer situat a la zona més alta, al costat del Castell. Aquesta actuació forma part del Pla Directori existent per recuperar les edificacions destruïdes en les guerres carlistes